logo
Bevásárló kosárMedencék, Medencefedések, Webáruház, Elérhetőség
+
+
Menü Pool
+
+Biomedencék - leírás, technológia

Biomedencék

Biomedencék - elsősorban ugyanolyan kényelmet nyújtanak mint a hagyományos vízkezeléssel ellátott medencék. Biomedence egyesíti magában a hagyományos medencék felszereltségi lehetőségeit és a vegyszermentes vízkezelés előnyeit. Azoknak ajánljuk a biomedencét, akik a kertjükben nem klórozott vizű medencét szeretnének látni, hanem a vegyszermentes vízkezelés élőnyeit nyújtó létesítményt. A klórmentes üzemeltetés miatt a biomedencék fenntartási kőltségei alacsonyabbak.


A biomedence formára a hagyományos medencék megjelenését követi - szabályos, architektonikus medenceformát idéz. A biológiai víztisztítást biztosító szűrőzóna az úszómedence mellett, attól teljesen elválasztva helyezkedik el. Ez az elválasztás lehetővé teszi, hogy pl. az úszózónát akár medencefedéssel lássuk el ami pl. a fürdőtavaknál nem jöhet szóba. Lehetséges továbbá a medencefűtés az állandó vízhőmérséklet biztosítására. Fűttésre használhatunk hőszivattyút vagy napkollektorokat. A sportúszás kedvelőinek  ellenáramoltató beszerelésére is van lehetőség. A hangulatos medencevilágítás is biztosítható. A biomedence tisztítására automata tisztító robotot is használhatunk.


A biomedence működését egy biológiailag aktív biofilter - szűrőzóna biztosítja, mely az úszózóna vízfelületének nagyságához viszonyítva kb. 30 % vízfelületnek felel meg. Ami a biomedencék karbantartását a fürdőtavak tisztításához viszonyítva illeti, egyszerűbb, az úszózóna tisztítása akár teljes mértékben automatizálható. Viszont a biomedencék által nyújtott komfort a szépség, természetesség rovására megy.
Minden jog fenntartva - www.biomedence.hu
Webhely által GRANDIOSOFT
© Copyright 2011 | Linkek | Partnerek | Tvorba web stránok

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
EGYETÉRTEK