logo
Bevásárló kosárMedencék, Medencefedések, Webáruház, Elérhetőség
+
+
Menü Pool
+
+Biomedencék - leírás, technológia

Biomedencék

Biomedencék - elsősorban ugyanolyan kényelmet nyújtanak mint a hagyományos vízkezeléssel ellátott medencék. Biomedence egyesíti magában a hagyományos medencék felszereltségi lehetőségeit és a vegyszermentes vízkezelés előnyeit. Azoknak ajánljuk a biomedencét, akik a kertjükben nem klórozott vizű medencét szeretnének látni, hanem a vegyszermentes vízkezelés élőnyeit nyújtó létesítményt. A klórmentes üzemeltetés miatt a biomedencék fenntartási kőltségei alacsonyabbak.


A biomedence formára a hagyományos medencék megjelenését követi - szabályos, architektonikus medenceformát idéz. A biológiai víztisztítást biztosító szűrőzóna az úszómedence mellett, attól teljesen elválasztva helyezkedik el. Ez az elválasztás lehetővé teszi, hogy pl. az úszózónát akár medencefedéssel lássuk el ami pl. a fürdőtavaknál nem jöhet szóba. Lehetséges továbbá a medencefűtés az állandó vízhőmérséklet biztosítására. Fűttésre használhatunk hőszivattyút vagy napkollektorokat. A sportúszás kedvelőinek  ellenáramoltató beszerelésére is van lehetőség. A hangulatos medencevilágítás is biztosítható. A biomedence tisztítására automata tisztító robotot is használhatunk.


A biomedence működését egy biológiailag aktív biofilter - szűrőzóna biztosítja, mely az úszózóna vízfelületének nagyságához viszonyítva kb. 30 % vízfelületnek felel meg. Ami a biomedencék karbantartását a fürdőtavak tisztításához viszonyítva illeti, egyszerűbb, az úszózóna tisztítása akár teljes mértékben automatizálható. Viszont a biomedencék által nyújtott komfort a szépség, természetesség rovására megy.


Érdekelt lennék egy költségvetés kidolgozására:
 1. Kerámia kompozit Compass Pools medence
 2. Fóliás – vasbeton aljzat és falak + minőségi medence fólia
 3. Nemesacél medence
 4. Fürdőtó/biomedence

A medence vízkezelése:
 1. aktív oxigénnel történő AQUADIAMANTE szóda – klórmentes vízkezelés,a víukezelés ára kb. 3 millió Ft 50 m3-es medencetérfogatig
 2. Klóros vízkezelés – manuális adagolás ( pH szabályás kénsavval, klórszint beállítás klór tablettával, algaölés algaölővel, pehyhesítőszer használata szükség szerint )
 3. Klóros vízkezelés – automatikus adagolás( automatikus pH szabályás kénsavval, klórszint beállítás folyékony klórral , algaölés algaölővel, pehyhesítőszer használata szükség szerint )
 4. Sós-klóros vízkezelés – automatikus adagolás ( automatikus pH szabályás kénsavval, klórszint beállítása klórgázt termelő sóbontóval, algaölés algaölővel, pehyhesítőszer használata szükség szerint )
 5. Biológiai szűrés – csak a fürdőtavaknál alkalmazható

Medencefedés:
 1. alacsony medencefedés, magassága: 1 m-ig
 2. középmagas medencefedés, magassága: 1m - 2 m között
 3. magas medencefedés, magassága: 2 m fölött
 4. lamellás – rolós medencefedés

Medencetartozékok:
 1. tiszító robot segítségével
 2. masszázs befúvók
 3. vízmelegítés hőszivattyúval
 4. ellenáramoltató
 5. szolár zuhany


Keresztnév, vezetéknév: *
Telefonszám: *
Cím: *
Email cím: *
Megjegyzések:

* A csillaggal megjelölt mezők kötelezőek.

Minden jog fenntartva - www.biomedence.hu
Webhely által GRANDIOSOFT
© Copyright 2011 | Linkek | Partnerek | Tvorba web stránok

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
EGYETÉRTEK