logo
Bevásárló kosárMedencék, Medencefedések, Webáruház, Elérhetőség
+
+
Menü Pool
+
+

Fürdőtavak - leírás, technológia

Fürdőtavak

A természetes megoldásokat kedvelőknek elsősorban a fürdőtavakat ajánljuk, melyeknél a szépségre és természetességre helyeződik a fő hangsúly. A biomedencéktől abban különböznek, hogy természetes formavilággal és viszonylag nagy felületű növényzónával rendelkeznek. A kivitelezésnél természetes behatású dekor anyagokat használunk, mint pl. különböző dekorkövek, vízinövények stb. Kiváló helyet biztosítanak a test és lélek regenerációjához, mindemelett pedig esztétikai élményt nyújtanak az egész év folyamán. Nyáron a fürdőzés örömét lelhetjük benne, télen korcsolyázhatunk is rajta, tavasszal és ősszel pedig szemet gyönyörködtető lálványt nyújtanak. A fürdőtó a megjelenésével a kerti tavakra emlékeztet, de emellett lehetőséget nyújt a fürdőzésre is.


Fürdőtó - a kert éke

A fürdőtavak az egész év folyamán kellemes látványt nyújtanak, ezáltal a kertek szerves részévé válnak, domináns alkotóelemeivé. A természetes hatást nyújtó vízfelület különböző dekoratív elemekkel bővíthető, mint pl. a forráskő, patak, vízesés. A fürdőtavak esetében a vízinövény- és fürdőzóna aránya 50:50, ezáltal a természetes tavakat idézik. Ami a természetességet illeti, a fürdőzóna mellett egy vízinövényekben gazdag zóna helyezkedik el, melynek növényei elérhetik akár az 1,5 - 2 m magasságot is. A fürdőzóna peremét andezit vagy gránit lapokkal rakhatjuk ki, a növényzóna partjait alkothajta kavicsréteg, melyet különböző dekor kövekkel tehetünk változatosabbá.

A fürdőtavak csodátatos esztétikai élményt nyújtanak, de a biomedencékkel ellentétben alacsonyabb fokú komfortot biztosítanak és magasabbak a karbantartási igényei a buja növényzóna által. A fürdőtavak vize a sekély parti részekben gyorsabban felmelegszik, mely aztán az úszózónába áramlik. Ily módon a nyári hónapokban a fürdőtavak vize kellemes hőmérsékletre melegszik és kellemes hőmérsékletű marad az éjszakai fürdőzésre is. A fürdési szezon időjárástól függően kb.4 hónap (május - szeptember).


A fürdőtavak csodátatos esztétikai élményt nyújtanak, de a biomedencékkel ellentétben alacsonyabb fokú komfortot biztosítanak és  magasabbak a karbantartási igényei a buja növényzóna által.A fürdőtavak vize a sekély parti részekben gyorsabban felmelegszik, mely aztán az úszózónába áramlik. Ily módon a nyári hónapokban a fürdőtavak vize kellemes hőmérsékletre melegszik és kellemes hőmérsékletű marad az éjszakai fürdőzésre is. A fürdési szezon időjárástól függően kb.4 hónap (május - szeptember).


Érdekelt lennék egy költségvetés kidolgozására:
 1. Kerámia kompozit Compass Pools medence
 2. Fóliás – vasbeton aljzat és falak + minőségi medence fólia
 3. Nemesacél medence
 4. Fürdőtó/biomedence

A medence vízkezelése:
 1. aktív oxigénnel történő AQUADIAMANTE szóda – klórmentes vízkezelés,a víukezelés ára kb. 3 millió Ft 50 m3-es medencetérfogatig
 2. Klóros vízkezelés – manuális adagolás ( pH szabályás kénsavval, klórszint beállítás klór tablettával, algaölés algaölővel, pehyhesítőszer használata szükség szerint )
 3. Klóros vízkezelés – automatikus adagolás( automatikus pH szabályás kénsavval, klórszint beállítás folyékony klórral , algaölés algaölővel, pehyhesítőszer használata szükség szerint )
 4. Sós-klóros vízkezelés – automatikus adagolás ( automatikus pH szabályás kénsavval, klórszint beállítása klórgázt termelő sóbontóval, algaölés algaölővel, pehyhesítőszer használata szükség szerint )
 5. Biológiai szűrés – csak a fürdőtavaknál alkalmazható

Medencefedés:
 1. alacsony medencefedés, magassága: 1 m-ig
 2. középmagas medencefedés, magassága: 1m - 2 m között
 3. magas medencefedés, magassága: 2 m fölött
 4. lamellás – rolós medencefedés

Medencetartozékok:
 1. tiszító robot segítségével
 2. masszázs befúvók
 3. vízmelegítés hőszivattyúval
 4. ellenáramoltató
 5. szolár zuhany


Keresztnév, vezetéknév: *
Telefonszám: *
Cím: *
Email cím: *
Megjegyzések:

* A csillaggal megjelölt mezők kötelezőek.

Minden jog fenntartva - www.biomedence.hu
Webhely által GRANDIOSOFT
© Copyright 2011 | Linkek | Partnerek | Tvorba web stránok

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
EGYETÉRTEK